Min bloggliste

onsdag 2. februar 2011

Bonus barnebarnet er seks mnd. i dag.

I ettermiddag/kveld har vi vært på besøk hos vår datter og svigersønn. Barnebarnet Tobias er seks måneder i dag, og vi benytter enhver anledning for å fra på besøk. Gaven denne gangen ble klær, Tobias har vokst ifra utrolig mye klær som jeg har fått i oppdrag å lagre til neste mann i familien som måtte trenge de. Jeg har også fått litt opplæring i blogging, og Helene (min bonus datter) og meg har avtalt at vi skal sitte ned en dag for å lære meg litt grundigere. Trenger å lære masse, blant annet å få lagt til bilder, sette opp kollonner  etc. Men jeg satser på at jeg skal få lært meg det meste med tiden.
Kim min svigersønn sendte også med meg en liten bunke med Jo Nesbø bøker. Jeg leste den første boken han skrev på turen vi hadde til Kina rett før jul, og likte skrive måten hans veldig godt. Det passet perfekt at Kim hadde disse bøkene, så slipper jeg å kjøpe de, og enda viktigere ( ihverfall ifølge Julie, min datter), - så er det miljøvennlig. Dette skal jeg ha ett innlegg om i nærmeste fremtid.
Ønsker dere alle en god kveld, og gleder meg til å se innom diverse blogger, for deretter å lese litt Jo Nesbø.

Tobias som er seks mnd. i dag.
bilde.JPGKlærene Tobias fikk av oss i dag.
Her er bøkene jeg har fått med meg hjem, gleder meg til å sette i gang med lesingen.

6 kommentarer:

 1. Heisann :-)
  Velkommen til meg, veldig moro at du fant frem :-))
  Har lagt meg til hos deg også, skal bli gøy å bli mer kjent gjennom bloggeverden :-)
  Gratulerer med barnebarnet, må feires :-))

  Ha en fin søndag og klem fra Frøydis :-)
  Har lagt 2 lodd i fatet ;-)

  SvarSlett
 2. Nesbø er bra du kommer nok til å kose deg

  SvarSlett
 3. Tusen takk for koselige ord fra deg : )
  De små cupcaces formene er av merke cacas! Jeg kjøpte de i Tromsø på "SweetHeart"! Kan helt sikkert bestilles! : )
  Ha en flott kveld
  klem Tove

  SvarSlett
 4. God morgen Thora.Takker for innlegg og at du vil følge meg:)Grunnen til at din datters hår er glatt er antageligvis det at det er naturlig og ikke kjemisk behandlet.(Noe som selvf er bra)Det du kan bruke for og få det litt tråere er evt saltvannsspray men det er aldeles ikke sunt for håret og kan være vanskelig og vaske ut..Håper dere finner noe som hjelper.Ha en god helg:)Legger meg til som følger jeg også:)Mvh kathrin

  SvarSlett
 5. Hei:) Så koselig at du la deg til som følger hos meg.. Så koselig blogg du har,og ikke minst så søt bonus barnebarn du har:)
  Legger meg til som følger jeg:) Ha en fin kveld:) Klem

  SvarSlett
 6. Takk for koslige ord fra deg på bloggen min. Så koslig blogg du har og så mykje fint du lagar å selge. Du kan glede deg til å lese bøkene du har kjøpt, mange gode der såg eg :-) God påske

  SvarSlett