Min bloggliste

tirsdag 1. februar 2011

Februar: Morsdags, valentine dag og fastelaven.

Februar er en måned med flere koselig hendelser. Fastelavens søndagen - vi pynter med farger og bjørke kvister med fargerike fjær. Koser oss med div gode boller. Alle får det fylket de vil ha, min favoritt er vanilje krem :-)) Valentins dagen: litt kos på ettermiddagen, muligens blomster og sjokolade. Morsdag: min favoritt dag. Det er vel den største glede jeg har opplevd å få barn. Å ha mulighet til å følge utviklingen fra dag 1 til hvor enn lenge det blir... Det å få ett hjemmelaget kort, hvor det står at man er den mest fantastiske mammsen i verden, ingenting gjør meg mer glad.Jeg får også beskjed om å ikke stå først opp denne søndagen, og jeg blir "overrasket" med kaffe og frokost. I alle år har jeg i tillegg fått en liten gave som er hjemme laget. Alt fra en finger hekklet remse, tegninger, perle kjeder i flotte farger, ja dere mammaer der ute vet om alle disse gavene :-)) Alt har jeg tatt vare på, de fysiske gavene har jeg i en skuff på soverommet og det andre er i mitt hjerte, - og blir stadig tenkt på. Jeg er så heldig. Så Februar er en mnd med mye gleder for meg. Det nest siste jeg skal skrive er at jeg også har forlovelses dag i Februar, men den blir ikke feiret, - bryllups dagen feires i August :-)) Så det siste på mitt hjerte i kveld: nå er jeg i gang med bloggingen og takk til dere som har ventet og vært tolmodige. Skal lære meg å legge til bilder etc. Håper dere også har gode tradisjoner å se frem til i Februar.

5 kommentarer:

 1. Så kjekt du har begynt å blogge.
  Velkommen til dette koselige blogglandet.
  Nydelig du har skrevet om morsdagen, helt enig,
  den største gleden var å få barn.
  Ønsker deg en fortsatt fin tirsdagskveld.
  Klem fra Mio

  SvarSlett
 2. Synd du ikke vant da, men kjekt at du ble med :)
  Det er sant det du sier om februar. Jeg tenker på den som trist og kjedelig, men faktisk så begynner den å bli en av de bedre månedene. Kort er den også;)
  Ha en god kveld!

  SvarSlett
 3. Så flott du har skrevet.
  Det er nok ikke mye som kan måle seg med det å bli mor. Nå er jo jeg så pass i alder at mine
  barn er nå godt voksne menn.
  Jeg nyter gleden ved det å være farmor til en herlig gjeng på 7 stykker. Dette er bonusgaven.
  Her er og mye kos i februar i tillegg til dagene du nevner har vi tre fødselsdager.
  Lykke til med bloggingen .
  Du lærer nok kjapt å legge til bilder.
  Ha en fin morgendag.
  Klem

  SvarSlett
 4. Jeg har tenkt at Februar er en litt trist måned som man må streve litt for å komme seg gjennom, men her fikk jeg bekreftet at det er faktisk mye koselig som skjer i februar :) Litt uheldig for min del at begge barna mine har pappahelg på morsdagen da, og ingen Valentinesfeiring siden jeg ikke har noen kjæreste, hehe! -men fastelaven!!! Når er den egentlig? Får håpe den sammenfaller med en helg jeg har barna :) ♥
  -og jeg har Vinterferie å glede meg til sammen med ungene, så februar skal bli en flott måned ;) *♥*

  SvarSlett
 5. Jeg synes også februar er en fin måned. I tillegg til de dagene du nevner har jeg også bursdag i februar, så "festdagene" står i kø. Guttene våre har alle sammen flytta ut så det blir ikke kaffe på senga lenger. Men de kreative kortene får jeg ennå. Nå lager de dem riktignok på dataen. Her har det også vært de enkle og hjemmelagede gavene som har vært det viktigste, pluss en stor pose Twist å dele :) Etter at de flytta ut blir det ofte til de kommer hjem en helg i februar og så vi slår sammen noen av feiringene. Fint at du har kommet igang med bloggingen!

  SvarSlett